We Will Go Above And Beyond To Answer Your Queries, Because We Care!

Welcome To The Fastest Growing Digital Marketing Forum On The Planet… soon on Mars 😅🚀

Enable DKIM button ...
 
Notifications
Clear all

Enable DKIM button invisible

draaisil
(@draaisil)
New Member

Dear,

 

I was watching your video on Cold Email Setup (

  and I followed all the necessary steps. However, the enable button for DKIM is not visible for me, it only says: "No DKIM keys saved for this domain". You mentioned it briefly in you video that this can happened but I've not found the right solution yet.

I've tried the steps in this video (

with Windows Administrator, which is completely new for me, and has unfortunately not worked. 

Do you have a solution for this problem?

Thanks in advance,

Sil 

Quote
Topic starter Posted : 25/04/2021 11:11 am
Abdallah
(@abdallahtaleb)
Estimable Member

Hello friend,

Could you please post screenshots?

ReplyQuote
Posted : 25/04/2021 3:13 pm
draaisil
(@draaisil)
New Member
image
image
image

 Of course, here they are.

ReplyQuote
Topic starter Posted : 29/04/2021 9:35 am
Hasan Aboul Hasan
(@admin)
Prominent Member

check this thread

https://h-educate.com/forums/smtp-servers/help-fix-no-dkim-record-on-office365/

ReplyQuote
Posted : 30/04/2021 2:17 pm
draaisil
(@draaisil)
New Member

Thank You! It worked.

ReplyQuote
Topic starter Posted : 01/05/2021 11:17 am
draaisil
(@draaisil)
New Member

Hello I have another question. I'm trying to configurate mautic but (with SSL) I'm getting an error message (see screenshots). Do you have a solution to fix this? 

Thank you in advance,

 

Sil

 

image
image

 

 

 

 

 

ReplyQuote
Topic starter Posted : 02/05/2021 1:23 pm
Hasan Aboul Hasan
(@admin)
Prominent Member

the second image is blurry 

ReplyQuote
Posted : 02/05/2021 4:08 pm
draaisil
(@draaisil)
New Member
1
2

Sorry, hope this helps.

ReplyQuote
Topic starter Posted : 03/05/2021 9:30 am
draaisil
(@draaisil)
New Member

Hello I have a question. I'm trying to configurate mautic but (with SSL) I'm getting an error message (see screenshots). Do you have a solution to fix this? 

Thank you in advance,

 

Sil

ReplyQuote
Topic starter Posted : 06/05/2021 9:58 am
Hasan Aboul Hasan
(@admin)
Prominent Member

Did you test the SMTP first with SMTPer.net?

ReplyQuote
Posted : 07/05/2021 1:08 pm
draaisil
(@draaisil)
New Member

I just did and it's failing. I'm getting this message:

SMTP send error
The operation has timed out.
 
Is there a specific place where I should look where there might be a problem?
 
Thank you in advance,
 
Sil 
 
image
image

 

ReplyQuote
Topic starter Posted : 07/05/2021 1:55 pm
Hasan Aboul Hasan
(@admin)
Prominent Member

Hi friend, those are the parameters I used in my video tutorial?

ReplyQuote
Posted : 09/05/2021 10:02 am
draaisil
(@draaisil)
New Member

Hi, I don't understand what you're saying but I followed all the steps in your video. I remember doing a SMTP test with Gmass test tool in the beginning and back then it worked. However, right now no SMTP tests are working so I did something wrong after the initial test. Maybe you can see a problem in my DNS records? Thank you in advance, Sil.

image
image
ReplyQuote
Topic starter Posted : 13/05/2021 9:37 am
draaisil
(@draaisil)
New Member

Hello,

 

Can you please look at my DNS Records?

 

Kind regards,

 

Sil

ReplyQuote
Topic starter Posted : 27/05/2021 10:10 am
Share: