Postal and Mautic not connecting

Home Forums Email Marketing General Support – Open Postal and Mautic not connecting

Tagged: , ,

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1285
    Avatarsohagbdmt@gmail.com
    Participant
    Up
    0
    Down

    I create SMTP on Postal following your guideline . and I success to create it .  everything working fine to me send and receive mail . your “super email server ” working grate . Later install Mautic on my vps and try to connecting Postal SMTP . When I go configuration section and add credential and click test connection its show SSL error  .  SSL properly install main domain and host domain . my domain snsohag.xyz , mail.snsohag.xyz .SSL on Mautic too .

    Thanks

    #1317
    Up
    0
    Down

    It looks like port 25 is blocked or you are using SSL which is not configured

    #1522
    Avatarsohagbdmt@gmail.com
    Participant
    Up
    0
    Down

    hello sir i could not solve my issue . I am able to send mail without ssl . but when  I enable its says error . my web ssl working . not working over ssl when mail sending . i add some code on my postal.yml file “”

    smtp_server:
    tls_enabled: true
    tls_certificate_path: /etc/letsencrypt/live/postal.snsohag.xyz/fullchain.pem
    tls_private_key_path: /etc/letsencrypt/live/postal.snsohag.xyz/privkey.pem

     

    but not working . please help

    #1603
    Up
    0
    Down

    Friend, I told you it may be a port problem, not SSL.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.